​Telefon: 97 52 79 68

NYT BADEVÆRELSE OG FLISEARBEJDE TIL PRIVATE OG ERHVERV

​Hos Murerfirmaet Torben Pedersen ApS har vi over 30 års erfaring med flisearbejde og med etablering af enhver form for nyt badeværelse. 

Vi kan lave flisearbejde og et nyt badeværelse for private boligejere, men også for blandt andet boligforeninger og offentlige myndigheder i for eksempel Skive, Viborg eller Mors.

MODERNE FLISEARBEJDE OG ET FUNKTIONELT BADEVÆRELSE

Vi laver nye badeværelser i forbindelse med nybyggeri og ombyggeri, men vi kan også renovere ældre badeværelser, som er blevet gammeldags, upraktiske og kedelige. 

Mange ønsker et mere rummeligt badeværelse med funktionelt interiør, som er nemt at holde rent, og som er rart at opholde sig på. Måske vil det også være rart at få etableret gulvvarme, hvis vi alligevel skal lave flisearbejde.

​Vi råder og vejleder gerne, når du skal beslutte dig for sanitet, interiør og indretning af dit badeværelse. Vi favner det traditionelle og det moderne look, ligesom vi gør vores yderste for at holde os ajour med det nye inden for badeværelser og flisearbejde på vægge og gulve. 

Og vores erfarne medarbejdere er dygtige og kvalitetsbevidste, når vi reparerer, renoverer eller bygger nyt badeværelse.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ NYT BADEVÆRELSE ELLER NYE FLISER

Du er velkommen til at kontakte os for at få et tilbud på et nyt badeværelse eller flisearbejde andre steder i boligen. 

Du kan ringe til os på telefon 97 52 79 68. Eller du kan skrive til os på mail@murerfirmaet-tgp.dk. Derpå kan vi drøfte dine ønsker og behov.​

Firmanavn & CVR​

Murerfirmaet Torben Pedersen ApS

CVR: ​11753108

Find os

HC Ørstedsvej 20
7800 Skive

Kontakt os